به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام امراللهی بعدازظهر امروز چهارشنبه در جلسه پرسش و پاسخ اساتید گروه معارف اسلامی در خصوص تحولات آموزشی گروه های معارف اسلامی اظهار داشت: با اضافه شدن درس دانش خانواده و جمعیت ۱۶ واحد از دروس دوره کارشناسی که حدود یک دهم کل دروس است توسط گروه های معارف اسلامی ارائه می شود.
وی با بیان اینکه همه دانشجویان موظفند این دروس را بگذرانند عنوان کرد: این گروه مخاطب حداکثری دارد و در هر نیمسال تحصیلی از چهار میلیون دانشجوی کشور بیش از ۵۰ درصد را گروه های معارف اسلامی سرویس دهی می کنند.
حجت الاسلام امراللهی ادامه داد: در ۲۵۰ دانشگاه کشور ۷۰ هزار واحد درسی معارف در قالب ۳۵ هزار کلاس با جمعیت هر کلاس ۵۰ نفر در یک سال تحصیلی ارائه شده است.
دبیر گروه های معارف نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور با اشاره به اینکه شرایط سیاسی اجتماعی کشور و مسائل اقتصادی دروس معارف اسلامی در دانشگاه ها را تحت شعاع خود قرار می دهد، ادامه داد: همه ما موظفیم باورهای دینی را در دانشگاه ها تقویت کنیم و شبهات را از بین ببریم.
حجت الاسلام امراللهی با اشاره به تاکیدات مقام معظم رهبری به به حضور هوشمندانه و با مطالعه اساتید معارف در کلاس که برکات زیادی برای نظام دارد، خاطرنشان کرد: جلسات با مدرسان وهمچنین مدیران گروه معارف و معاونین آموزشی استانها باعث استفاده از نقطه نظرات برای پیشبرد بهتر کار و برنامه ها می شود.
این مسئول ادامه داد: همچنین برای ارتقای برنامه های فرهنگی سیاسی گروههای معارف اسلامی می توانند مشارکت داشته باشند و این برنامه ها را در دانشگاه ها اجرا کنند.
وی با بیان اینکه معاونت امور اساتید با یک رویکرد جدید به نام معاونت آموزشی و پژوهشی استادان و دروس معارف اسلامی شکل گرفته است، افزود: در این معاونت، ساختارها در راستای سرویس دهی بهتر به همکاران و اساتید در گروه معارف اسلامی تقویت می شود.
دبیر گروه های معارف اسلامی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه های کشور با بیان اینکه تشکیل هسته های پژوهشی به گروه های معارف اسلامی ابلاغ شده است خاطرنشان کرد: هدف از تشکیل این هسته ها ایجاد تیم هایی است که اساتید مولد در زمینه مقاله نویسی و پژوهش به عنوان سرگروه به هم وصل شده و در ارتباط باشند.
نظر شما